xxx
Voor informatie, neem contact op met Marlon​ Pijpelink,
Directeur WarmCO2

T: 0115 647551 
E: m.pijpelink@warmco.nl

Jenny Crone naar Noorwegen

Marlon Pijpelink nieuwe directeur WarmCO2

 

Marlon Pijpelink volgt vanaf 1 februari 2018 Jenny Crone op als directeur van WarmCO2. Marlon is vanaf de opstart van WarmCO2 in 2008 betrokken als project manager. Hij heeft bijgedragen bij het opzetten van WarmCO2 als bedrijf met het vormgeven van het businessmodel, het verkrijgen van vergunningen en de financiering.

Ook is hij betrokken geweest bij het bepalen van de technische randvoorwaarden van de installaties, het financieel management, stroomlijnen van inkoop en verkoop van de energie en CO2.

Na de opstartfase was als hij Operating Manager verantwoordelijk voor het technisch laten functioneren van de gehele installatie, inclusief aansturing van de betrokken onderhoud- en beheerpartners en nieuwbouw.


Minister Kamp (rechts) krijgt in 2016 tijdens zijn bezoek aan Yara, de tuinders en WarmCO2 uitleg van Marlon (links) over werking van de restwarmte en rest CO2 systemen en het transport van de fabriek naar de tuinders

Remco Bruijns nieuwe Operating Manager

De vrijgekomen functie van Operating Manager wordt ingevuld door Remco Bruijns. Als werktuigbouwkundige heeft hij ervaring opgedaan bij onder andere Zeeland Refinery en Rosier Nederland. Hij heeft zowel expertise in projectmanagement als een technische achtergrond en is verantwoordelijk voor goede werking en optimalisatie van het totale distributiesysteem.

Voortzetting van de ingeslagen weg

WarmCO2 is in een nieuwe fase terecht gekomen; we zijn sinds 2017 cashflow-neutraal. Naast invulling van de laatste 50 hectare kassen kijken we verder naar optimalisatie van techniek en processen.
Marlon weet als geen ander hoe hard je - naast de techniek - ook elkáár in het WarmCO2 ecosyteeem nodig hebt, de ander iets gunt waardoor uiteindelijk alle operationele partners een belangrijk gezamenlijk voordeel hebben.

De directie en bestuur heeft het volste vertrouwen dat Marlon met zijn enthousiasme het DNA van WarmCO2 inzet om het energiebedrijf bij alle stakeholders levendig te houden en verder te bouwen.

Met een gerust gevoel draag ik het stokje over!


Geschreven door Jenny Crone, Directeur WarmCO2
 

Koploper hoogwaardige restwarmte en rest CO2